Geleneksel olarak düzenlenen basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında 200’ün üzerinde öğrencimizin katıldığı “Ziraat Fakültesi 36.Spor Şenlikleri”nin kapanış töreni 12.05.2016 tarihinde Spor Salonumuzda gerçekleşti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Engin YURTSEVEN, Dekan Yardımcımız Prof.Dr. İlhami BAYRAMİN ve emekli öğretim üyemiz, eski Dekanlarımızdan Prof.Dr. Yetkin GÜNGÖR açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Fakültemiz Halk Oyunları topluluğunun Kars yöresinden sundukları performansın ardından Şenliklerde dereceye giren takım ve sporculara Kupa ve Madalyaları Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Hijran YAVUZCAN ve öğretim üyelerimiz tarafından takdim edildi.
Dekanlığımız tarafından verilen ikramlar ve seneye daha da çok katılımın olması temennisi ile tören sona erdi.