Afrika’nın güney batısında ve coğrafi olarak dünyamızın güney yarım küresi ülkesi Namibya’dan Ziraat Fakültemize gelen misafirlerimiz ile bilgi alışverişi yapıldı.

Bir sempozyum için (Gender Day) fakültemiz öğrencileriyle birlikte Ankara’yı ziyaret eden Namibyalı araştırmacılar fakültemizi ziyaret etti..

Namibya Üniversitesi yetkililerinden; Multidisipliner Araştırmalar Merkezi’nin Yaşam Bilimleri Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Immaculate Mandy Mogotsi ve Sosyal Bilimler Bölümü’nden Araştırmacı Selma Mekondjo Lendelvo ile Çevre ve Coğrafya Araştırmaları Okutmanı Ms. M. N. Angula, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hijran Yavuzcan’ı ziyaret etti. İki fakülte ve Üniversite arasında ortak çalışılabilecek konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ortak çalışılabilecek alanlar ve bu alanlar ile ilgili çalışma altyapılarının hazırlanması için bilgi alışverişi yapıldı.