”Genç Kuşak Tarım” temalı 13. Öğrenci Kongresi, 24 Nisan 2017 Pazartesi günü Fakülte Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmaları Dekanımız  Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU, Ziraat Fakültesi Öğrenci Etkinlikleri Koordinatörlüğü Danışmanı Prof. Dr. Metin ATAMER  ve Öğrenci Toplulukları Temsilcisi Mert Turan tarafından yapıldı.

Poster sunumlarının yanı sıra beş oturumda gerçekleşen sözlü sunumların jüri tarafından değerlendirilmesi sonunda; sözlü sunumlarda Osman Efe ÖZKAN birincilik, Emir HİSARCIKLIOĞLU ikincilik ve Damla SERT üçüncülük ödüllerini alırlarken, poster bildiri sunumlarında Soner SALMAN birincilik, Özge KOÇAK ikincilik ve Derya BAHADIRLI üçüncülük ödüllerini aldılar.