Fakültemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 16 Nisan 2018 tarihinde başlayan “Spor Şenliği” 14 Mayıs 2018 tarihinde yapılan voleybol karşılaşması ile sonlandı. Karşılaşmalar; Futbol, Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi olmak üzere dört farklı branşta eleme usulü ile gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK, Prof. Dr. Necmettin CEYLAN, akademik ve idari personelimiz ile değerli öğrenci arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen kapanış maçının sonunda dereceye giren takım ve öğrencilere madalya ve kupaları Sayın Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız ile bazı bölüm başkanlarımız ve öğretim üyelerimiz tarafından verildi.
Ziraat Fakültesi  38.  Spor Şenliğinin gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlayan organizasyon sorumluları Dr. Öğr. Üyesi İlknur MERİÇ TURGUT, Öğr. Gör. Murat KÖSEÇAVUŞ,  Araş. Gör. Dr. Barış EMİNOĞLU ve Ercan ZORLU’ya teşekkür ederiz.

Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlar aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

Futbol

1. Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü
  2.  Bahçe Bitkileri Bölümü
  3. Süt Teknolojisi Bölümü