Ankara İnovasyon Haftası kapsamında, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Günü” etkinliği 25 Nisan 2019 Perşembe günü Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi koordinasyonunda, Ankara Üniversitesi öğrenci toplulukları ve Ankara Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle düzenlenen, Öğrenci – Girişimci – Yatırımcı – Sektör Profesyonelleri ekosistemi paydaşlarının katılımını hedefleyen etkinlikte; sırasıyla Sayın Fatih TUNCA, Sayın Özlem YAZIR, Sayın Dr. Coşkun ŞEREFOĞLU, Sayın Ayşe Lale GÜNEL ve Sayın Coşkun YILDIRIM birer sunum yaptılar. Etkinliğe fakültemizi temsilen Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK katıldı. Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin de katıldıkları etkinlik karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.