OCA

TİKA Koordinatörü Sami DUR Fakültemizi Ziyaret Etti

16 Ocak Perşembe günü TİKA Dış İlişkiler ve Ortaklıklar Daire Başkanlığı Tarım Uzmanları Sayın Sami Dur ve Ali Kurt ile Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. İbrahim Çilingir ile Öğretim Üyeleri Sayın Prof. Dr. Metin Güner, Sayın Doç. Dr. Ufuk Türker, Sayın Doç. Dr. Caner Koç ve Sayın Doç. Dr. Abdullah Beyaz Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin Dursun’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; TİKA aracılığıyla 10 farklı Afrika ülkesinden ülkemize gelecek olan 20 kişilik Ziraat Mühendisleri grubuna Tarım Makinaları konusunda Fakültemizde eğitim verilmesi ile ilgili görüşme yapıldı. 9-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan ve Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümümüzde yapılacak olan eğitimle ilgili olarak programın en kısa sürede oluşturulması ve TİKA’ya iletilmesi kararlaştırıldı.