EKI

Peyzaj Mimarlığı Bölümümüzün Koordinatörlüğünde Eğitim Etkinliği

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü koordinatörlüğünde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi, Bartın Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü işbirliği ile Kahramanmaraş kenti Dulkadiroğlu ilçe sınırları içerisinde 10-17 Ekim 2019 tarihleri arasında İklim Değişikliğine Uyum Sürecinde Kentsel Yayılım Alanlarında Doğa Tabanlı Çözümler” konulu ve TÜBİTAK tarafından desteklenen eğitim etkinliği, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü  gerçekleştirilecektir. Bu etkinliğe ilişkin afiş ise aşağıdadır.

Peyzaj Mimarlığı Bölümümüzü ve etkinlik koordinatörü olarak görev alan  Prof. Dr. Nilgül KARADENİZ hocamızı tebrik eder, etkinliğin başarıyla sonuçlanmasını dilerim.

Prof. Dr. Ergin DURSUN