AğU
2019

Sudan Büyükelçisi Dr. Yousif A.T. Elkordofani ve Khartoum Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Abdelkarim Hassan Awedelkarim Fakültemize İşbirliği Ziyareti Yaptı

Sudan Khartoum Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi arasında yapılan işbirliği anlaşmasının ardından, Sudan Büyükelçisi Sayın Dr. Yousif A.T. Elkordofani ve Khartoum Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Abdelkarim Hassan Awedelkarim 2 Ağustos 2019 tarihinde Fakültemizi ziyaret ettiler.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Necmettin Ceylan’ ın konukları ağırladığı ziyarette, Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. Fatin Cedden de hazır bulunarak konuklara hayvansal üretim alanında bilgiler aktardı. Görüşmede; Fakültemizin faaliyetleri, eğitim sistemi ve uygulama alanları hakkında bilgi aktarılmıştır. Sayın Büyükelçi, hayvansal üretim alanında işbirliği istediklerini belirterek bilhassa Fakültemizin büyükbaş hayvancılık üretimi ve ıslahına yönelik faaliyetlerine ilgi göstermiş ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. Taraflar, işbirliğinin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerin devamı için güçlü niyet beyanlarını ortaya koymuşlardır. Ziyaretin ardından Sudan Büyükelçisi Sayın Dr. Yousif A.T. Elkordofani ve Khartoum Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Abdelkarim Hassan Awedelkarim Fakültemizden ayrıldılar.