MAY
2019

Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Oğuz Can Turgay’ın Uluslararası Proje Başarısı

Japonya Yamanashi ve Tottori Üniversitelerinden Dr. Ryota Kataoka ve Doç. Dr. Takeshi Taniguchi ile Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Oğuz Can Turgay ve A.Ü. Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Emre Yaprak’ın ekibinde yer aldığı “Endophytic Microbial Community of Halophytic Plants: Application of Microbe-Assisted Phytoremediation on Salinity Soils” başlıklı proje önerisi Tottori University Arid Land Research Center (ALRC) tarafından kabul edilerek bir yıl süreyle desteklenmeye layık görülmüştür.

Üniversitemizin ve Fakültemizin uluslararasılaşmasına büyük katkı sağlayacak olan bu proje nedeniyle hocamızı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Ergin DURSUN