MAY
2019

Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Nilgül Karadeniz’den Uluslararası Kitap Editörlüğü

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nilgül Karadeniz’in Prof. Dr. Karsten Jorgensen (Norveç Yaşam Bilimleri Üniversitesi), Prof. Dr. Elke Mertens (Neubrandenburg Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) ve Prof. Dr. Richard Stiles (Viyena Teknoloji Üniversites) ile birlikte editörlüğünü üstlendiği  ‘The Routledge Handbook of Teaching Landscape’ kitabı Routledge tarafından yayınlanmıştır. Kitapta, Peyzaj Mimarlığı, Ekoloji, Coğrafya, Planlama ve Arkeoloji gibi peyzajın tasarlanması, planlanması ve yönetimi ile ilgilenen farklı disiplinlerin araştırmacıları ve eğiticileri için yenilikçi ve yaratıcı araç, teknik ve yöntemler paylaşılmaktadır.  Kitap, ECLAS (Avrupa Peyzaj Mimarlığı Okulları Konseyi) ve LE:NOTRE Enstitüsü işbirliğinde hazırlanmıştır.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Ergin DURSUN