MAY
2019

Eğiticilerin Eğitimi Programına Katılan Öğretim Elemanlarına ve Güdülenme Eğitim Programına Katılan İdari Personellere Sertifikaları Törenle Verildi

Üniversitemizde düzenlenen Eğiticilerin Eğitimi Programına katılan Öğretim Elemanlarına ve Güdülenme Eğitim Programına katılan idari personellere sertifikaları törenle verildi. Rektörlüğümüz Senato Salonunda yapılan tören, Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Sayın Prof. Dr. İnayet AYDIN ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’in açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından sertifika törenine geçildi. Fakültemizden eğiticilerin eğitimi programına katılan Bahçe Bitkileri Bölümü Araş. Gör. Özge HORZUM ile Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Araş. Gör. Sertan AVCI ile güdülenme eğitim programına katılan Süt Teknolojisi Bölümü idari personeli Gülsün ZENGİN’e  sertifikaları Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN tarafından verildi. Sertifikaların verilmesinden sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.