MAY

Ankara Üniversitesi 16.Tanıtım Günü Etkinliği’nde Fakültemiz Stand Açtı

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakülesi’nde 16.sı düzenlenen Ankara Üniversitesi Tanıtım Günü Etkinliğine Fakültemiz açtığı stand ile katıldı. Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hilal TUNCA (Minik Dostlarım Böcekler Bilim Okulu Koordinatörü) ve fakültemiz  öğrencileri Ömer Faruk Baştuğ, Ayça İğde, Selma Duran ve Ezgi Demi̇ray’ın katkılarıyla standımıza gelen öğrenci adaylarımız   bu tanıtım gününü adeta bir şenlik havasında geçirdiler.

Standımızı ziyaret eden aday öğrenci arkadaşlarımıza tanıtım kataloglarımızdan verilerek Ziraat Fakültesi tarihi, durumu, geleceği ve önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim hayatlarına yön verirken ülke tarımına katkıda bulunacak yeni bireyler olmaları için gereken ziraat sevgisi aktarıldı.

Standımıza gelen aday öğrencilere Doç. Dr. Hilal TUNCA hocamızın koordinatörlüğünde kurulan “Minik Dostlarım Böcekler Bilim Okulu” nun katkılarıyla, böcek maketleri eşliğinde biyolojik mücadele hakkında bilgiler verildi.