NIS
2019

“Barley Genetics and Genomics: the blueprints for breeding” Konulu Konferans Yapıldı

Amerika Birleşik Devletleri North Dakota State Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Robert BRUEGGEMAN 15.04.2019 tarihinde fakültemiz konferans salonunda “Barley Genetics and Genomics: the blueprints for breeding” konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi. Konferansa Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK ve Sayın Prof. Dr. Necmettin CEYLAN ile değerli öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve Tarım ve Orman Bakanlığının temsilcileri katıldılar.

Sunum sonrasında bazı katılımcılar tarafından Sayın BRUEGGEMAN’a yöneltilen sorular Sayın BRUEGGEMAN tarafından cevaplandı. Konferansın bitiminde Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN, Doç. Dr. Robert BRUEGGEMAN’a değerli sunumu ve bilgilendirmeleri için bir teşekkür plaketi takdim etti.

Yazar Hakkında
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Web Yöneticisi