MAR

ankaBİGG Ankara Üniversitesi Tanıtım Etkinlikleri

Değerli Ankara Üniversiteliler,

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yürütülen ankaBİGG programı kapsamında Ankara Üniversitesi’nin çeşitli Fakültelerinde tanıtım toplantıları düzenlenecektir.

ankaBİGG programı kapsamında “Sağlık ve İyi Yaşam” ile “Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme” tematik alanlarında teknoloji odaklı iş fikirlerinin, nitelikli iş planlarına dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

ankaBİGG Programına son sınıf lisans öğrencileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, akademisyenler ve herhangi bir mezuniyetinin üzerinden 10 yıl geçmemiş girişimci adayları katılabilmektedir

Program kapsamında verilecek olan eğitimlerin ardından, başarılı bulunan iş fikirleri TÜBİTAK’a sunulacak ve Bireysel Genç Girişimci Sermaye Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından değerlendirilecek ve 200.000 TL tutarında sermaye hibe desteği verilecektir.

Bu amaçla aşağıdaki takvime göre gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantılarında sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

ankaBİGG Ankara Üniversitesi Tanıtım Etkinlikleri

26.03.2019 Salı – Ziraat Fakültesi Konferans Salonu Saat : 13:30

29.03.2019 Cuma – Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Konferans Salonu Saat : 13:30

01.04.2019 Pazartesi –  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Toplantı Salonu Saat : 13:30

02.04.2019 Salı – Eczacılık Fakültesi Bayer Salonu Saat : 13:30

05.04.2019 Cuma – Ziraat Fakültesi Konferans Salonu Saat : 13:30

16.04.2019 Salı – Eczacılık Fakültesi Bayer Salonu Saat : 13:30

Detaylı bilgi için : bigg.ankaratto.com

Her türlü sorunuz için iletişim adresimiz bigg@ankaratto.com ‘u kullanabilirsiniz.