Fakültemiz açık tenis kortlarında düzenlenen ve 4 Ekim’de başlayan 2019 yılı Sonbahar Tenis Turnuvası 19 Ekim Pazar günü yapılan final maçları ile sona erdi. Öğretim üyeleri tek ve çift erkekler ile öğrenci tek erkek kategorilerinde yapılan ve çok güzel görüntülere sahne olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere kupalarını Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN takdim etti. Kupa töreninde, Dekanımız kısa bir konuşma yaptı ve turnuvanın organizasyonunda büyük destek sağlayan Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa ÇANGA’ya şükranlarını iletti.

Turnuvanın kapanışına yönelik olarak 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 16.00’da tenis kortları yanında düzenlenen ve bir şenlik havasında geçen piknikte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN ve Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Necmettin CEYLAN, turnuvaya fakültemizden ve diğer üniversitelerden katılan akademik personel, öğrencilerimiz ve idari personelimiz ile bir araya geldiler.

Kategorilerinde dereceye girenler;

Tek Erkekler (Öğretim Üyesi)

1. Prof. Dr. Özer ELİBÜYÜK
  2. Prof. Dr. Ergin DURSUN