2018

“Kırmızı Ette Kümelenme” Konulu Seminer Tarım Ekonomisi Bölümümüzde Gerçekleştirildi

Fakültemizin Tarım Ekonomisi Bölümünde, 85. Yıl Bilimsel etkinlikleri çerçevesinde güncel konulardan biri olan “Kırmızı Ette Kümelenme” konulu seminer 18 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, akademik kadro ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen seminer, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Kredilendirme Daire Başkanlığı, Projeler ve Uygulamalar çalışma grubunda Proje Koordinatörü olarak çalışan Ziraat Mühendisi Tülin TEKER tarafından verildi. Seminer kapsamında; ülkemizde hayvansal üretimin durumu, kırmızı et üretim ve tüketimi, kırmızı et üretimine yönelik destekler ve dış ticaret konuları anlatıldı. Seminerin sonunda Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, Ziraat Mühendisi Sayın Tülin TEKER’e teşekkür belgesi takdim etti. Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erdoğan GÜNEŞ ise içerik olarak oldukça kapsamlı seminer sunumundan dolayı Ziraat Mühendisi Sayın Tülin TEKER’e teşekkür etti.