TARSİM “Tarım Sigortaları Uygulamaları” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

TARSİM “Tarım Sigortaları Uygulamaları” konulu seminer 12 Aralık 2018 tarihinde Fakültemiz Dekanlık konferans salonunda gerçekleştirildi. TARSİM Ankara Bölge Müdürü Sayın Hanifi CAN tarafından verilen seminere Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK ve Sayın Prof. Dr. Necmettin CEYLAN, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar. Seminerde; tarım sigortası nedir, uygulama esasları nelerdir, kimler nasıl ve ne şartlarda yararlanabilir gibi bilgilerin verildiği seminerin sonunda öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz tarafından yöneltilen sorular Sayın  Hanifi CAN tarafından cevaplandı. Seminer sunumunun ardında, Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN TARSİM Ankara Bölge Müdürü Hanifi CAN’a teşekkür plaketi takdim etti.