TEM
2018

Türkiye Namibya Büyükelçisi Berin Makbule Turun’un Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş’e nezaket ziyareti ve Fakültemizden Beklentileri

Türkiye Namibya Büyükelçisi Berin Makbule Turun, Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş’e nezaket ziyaretinde bulundu.Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ergin DURSUN, Üniversitemiz Afrika Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi  Müdürü Prof. Dr. Nahide BOZKURT ve Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Oğuz Can TURGAY’ın da hazır bulunduğu ziyarette Namibya’nın öncelikli sorunları, TİKA’nın Namibya Aktiviteleri ile ilgili bilgilendirme ve Namibya Uiversitesi (UNAM) ile 25 Haziran 2016 tarihinde imzalanan akademik işbirliği çerçevesinde Üniversitemizin ve özellikle Fakültemizin neler yapılabileceği konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.

Yazar Hakkında
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Web Yöneticisi