MAY
2018

Fakültemiz Zootekni Bölümünce Geliştirilen Akkeçi Irkının Tanıtımı İçin TV Programı Çekimi Yapıldı

Haber Türk TV kanalında her Pazar ekrana gelen “Dr. Sinan İBİŞ ile Güzel Hayat” Programında yayınlanmak üzere 22.05.2018 tarihinde Fakültemizin Koyun-Keçi Araştırma Biriminde, Zootekni Bölümümüz tarafından geliştirilen Akkeçi ırkı geliştirme projesinin amaçları,  girişimciler için doğurduğu fırsatlar ile insanlar için yarattığı faydalar ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkılar konularını içeren bir TV programı çekimi yapıldı. Çekimde, Programın Yapımcısı Dr. Sinan İBİŞ tarafından yöneltilen sorular Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN ve Zootekni Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Erkan PEHLİVAN tarafından cevaplandı.