MAY
2018

Minik Dostlarım Böcekler Bilim Okulumuz Altındağ Belediyesi’nde “Biyolojik Mücadele Eğitimi” verdi.

Üniversitemizin Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü’ne bağlı olan ve Fakültemiz Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Hilal TUNCA’nın yürütücülüğünü yaptığı Minik Dostlarım Böcekler Bilim Okulu Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezlerinde 4. ve 5. sınıf öğrencilerine “Biyolojik Mücadele” eğitimi vermiştir.
Bu eğitimler sonunda 12.05.2018 tarihinde düzenlenen organizasyonla Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel TİRYAKİ, eğitimleri veren Fakültemiz Bitki Koruma Bölümü 3. sınıf öğrencileri Emir Acar, Emre Polat, Serpil Çeven, Sinem Erdoğan, Damla Çaycı, Zeynep Aslan ve Cansu Kandil’e Teşekkür Belgelerini verdi.