MAY

Ankara Üniversitesi 15.Tanıtım Günü Etkinliği’nde Fakültemiz Stand Açtı

Rektörlük Güneş Meydanı’nda 15.si düzenlenen Ankara Üniversitesi Tanıtım Günü Etkinliğine Fakültemiz açtığı stand ile katıldı. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK, Doç. Dr. Hilal TUNCA (Minik Dostlarım Böcekler Koordinatörü) ve fakültemizde öğrenimini sürdüren değerli öğrencilerimiz, standımıza gelen öğrenci adaylarımız ve küçük dostlarımız ile bu tanıtım gününü adeta bir şenlik havasında geçirdiler.

Standımızı ziyaret eden aday öğrenci arkadaşlarımıza tanıtım kataloglarımızdan verilerek Ziraat Fakültesi tarihi, durumu, geleceği ve önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim hayatlarına yön verirken ülkenin ziraatine katkıda bulunacak yeni bireyler olmaları için gereken ziraat sevgisi aktarıldı.

Standımıza gelen küçük dostlarımıza Doç. Dr. Hilal TUNCA hocamızın koordinatörlüğünde kurulan “Minik Dostlarım Böcekler Bilim Okulu” nun katkılarıyla, böcek maketleri eşliğinde biyolojik mücadele hakkında bilgiler verildi.