NIS

14. Öğrenci Etkinlikleri Haftası Başarıyla Tamamlandı

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 14. Öğrenci Kongresi 18 Nisan Çarşamba günü saat 9.30 ‘da öğrenciler adına Yusuf KOCAKAYA’nın, Fakültemiz öğrenci etkinlikleri koordinatörü Doç. Dr. Gölge SARIKAMIŞ’ın ve Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN’un açılış konuşmaları ile başladı ve öğrencilerimizin Sözlü sunumları ile devam etti. Oturumlar arasında, Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Araştırma Görevlisi Osman Zeybek piyano dinletisi sundu. Ayrıca, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Posterler Dekanlık Binamızın girişinde yer alan panolarda sergilendi. Kongrenin sonunda dereceye giren öğrencilere Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Öğrenci Kongresi, katılımcılar ve öğrencilerimizin katıldığı kokteyl ile sona erdi.

14.  Sektörle Buluşma ve Kariyer Günleri, 19 Nisan Perşembe günü Kariyer Günü etkinlik sorumlusu Merve Nişancı, Kariyer Günü etkinlik danışmanı Prof. Dr. Sonay SÖZÜDOĞRU OK ve Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN açılış konuşmaları ile başladı. Kariyer günlerinde Türk Traktör’den Uzman Elif YASUN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan ÖZLÜ, Feyz Süt Yönetim Kurulu Başkanı Sencer SOLAKOĞLU, MayAgro Tohum İnsan Kaynakları Müdürü Sebla GÜL, Eforganik Genel Müdür Metin GÜNEŞ, kişisel gelişim uzmanı Erkan DEMİR, İAM İnovasyon ve Ar-Ge Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba ÖZDENAL, Denge Su Proje firma sorumlusu Çiğdem UĞURLU, Kendine Bostan Proje sorumlusu Altan TÜREL, Günal Biyolojik Mücadele kurucusu Ali Rıza GÜNAL, BASF Ruhsatlandırma Sorumlusu Ergün CONGER, Angora Sulama Sistemleri ve Vana Ekipmanları Paz. Tic. A.Ş. Şirket Müdürü Müge SEZİŞLİ öğrencilerimize sunum yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Sektör temsilcilerinin sunumlarının ardından, Aysel YAKUPOĞLU ve Mustafa TAŞ öğrencilerimizle söyleşi yaptılar ve canlı performans sergilediler.

14. Cansuyu Bayramı, 20 Nisan Cuma günü saat 9.30’da öğrenciler adına Mert Turan’ın ve Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN’un açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından A. Ü. Ziraat Fakültesi Türk Sanat Müziği Topluluğu konser verdi. Konser bitiminde Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK ve Ziraat Etkinlik Koordinatörü Doç. Dr. Gölge SARIKAMIŞ öğrenci standlarını gezerek Cansuyu Bayramını başlattılar. Cansuyu Bayramı kapsamında saat 15.00-16.00 Grup Damga performansı, 16.00-18.30 DJ Oğuz Demir, 18.30- 20.00 Okan Türk Canlı performansının ardından Aydilge Konseri ile öğrencilerimiz oldukça keyifli saatler geçirdiler.

14. ÖĞRENCİ KONGRESİ

14. SEKTÖRLE BULUŞMA ve KARİYER GÜNÜ