ŞUB
2018

Fakülte Yönetimimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Mustafa TUNA’yı Makamında Ziyaret Etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Necmettin CEYLAN ve Döner Sermaye Koordinatörümüz Prof. Dr. Nurdan Şahin DEMİRBAĞ 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 17.30’da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Mustafa TUNA’yı makamında ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette, Fakültemizin ihtiyaç duyduğu bazı konularda (Samsun yolu üzerinde yapılması kararlaştırılan yaya üst geçidinin hızlandırılması, Fatih köprüsü altında köprüde parça düşmesi nedeniyle tehlike oluşturabilen durumların önlenmesine yönelik tedbirler alınması, Fakültemiz ürünlerinin tanıtım ve satışına yönelik işbirliği, Haymana ve Ayaş Çiftliklerimize şebeke suyu bağlantısının yapılması, vb.) Büyükşehir Belediyemizin yardımları talep edilmiştir. Ayrıca, Fakültemizin Büyükşehir Belediyemize sağlayabileceği katkılar konusunda değerlendirmeler yapılmıştır.