2017

Fakültemize İnceleme Ziyareti Gerçekleştiren Namibya Üniversitesi Heyeti İle Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’i makamında Ziyaret Ettiler

5-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Fakültemize inceleme ziyaretini gerçekleştiren Namibya Üniversitesi Ziraat ve Tabii Kaynaklar Fakültesi Dekanı ve Öğretim Üyelerinden oluşan 3 kişilik heyet, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN ve heyete rehberlik eden Doç. Dr. Oğuzcan TURGAY ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erkan İBİŞ’i makamında ziyaret ettiler. ÜniversitemizUluslararasılaşma Koordinatörü ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. Sibel SÜZEN’in de hazır bulunduğu ziyarette, Ankara Üniversitesi ile Namibya Üniversitesi arasında ve özellikle Ziraat Fakülteleri arasında işbirliği olanakları konusunda karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.