Fakültemiz “Buzağı Kayıplarının Önlenmesi” Çalıştayına Katıldı

“Buzağı Kayıplarının Önlenmesi” Çalıştayı 30 Kasım 2017 tarihinde Ankara Ataköşk Hotel’de gerçekleşti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA, Ankara Valisi Ercan TOPACA, Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent KORKMAZ, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil ÖZCAN’ ın protokol konuşmalarını yaptığı çalıştayın   “Bakım-Besleme ve Yetiştiricilik Grup Sunumları” Fakültemiz Zootekni Bölümü öğretim elemanları Dr. Neşe Nuray TOPRAK, Araş. Gör. Ayşe Övgü ŞEN tarafından yapıldı. Üreticilerin, çiftçilerin, Bakanlık çalışanlarının ve basının yoğun ilgi gösterdiği çalıştaya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin CEYLAN, Döner Sermaye ve İşletmeler Koordinatörü Prof. Dr. Nurdan ŞAHİN DEMİRBAĞ ile Zootekni Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldılar.