KAS

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre KESKİN’in Büyük Başarısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, AB Mali Programları Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen, Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında; “Araştırma ve Geliştirme” başlığında açılan proje teklifi çağrısı sonucunda Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Keskin tarafından Ankara Üniversitesi Teknokent Yönetici A.Ş. ortaklığında sunulan “Agrigenomics Hub – Animal and Plant Genomics Research Innovation Center” başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu kapsamda oluşturulacak ve tüm kalite standartları ile akreditasyonları uluslararası gereksinimlere göre tasarlanan Agrigenomik merkezine tamamı Avrupa Birliği fonları tarafından 5 milyon € altyapı yatırımı yapılacak ve tüm öğretim elemanlarımız ile lisansüstü öğrencilerimizin kullanımına açılacaktır. Doç. Dr. Emre Keskin hocamızı bu başarısından dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Ergin DURSUN