MAR

Uluslararası Katılımlı Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi

Değerli Öğretim Üyeleri,

Uluslararası Katılımlı Türkiye 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi 10-11 Mart 2017 tarihinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin tarihi konferans salonunda toplanıyor. Türkiye Biyoetik Derneği’nin yürütücülüğünü üstlendiği, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyetinin finanse ettiği, kısaca “Tarım ve Gıda Etiği –TARGET” olarak adlandırılan bir projenin toplumla paylaşılan son etkinliği olan Kongrenin programına http://www.targetcongress.org/images/dosya/636236515978955143.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

20. yüzyılın sonlarında tarım ve gıda sisteminde yaşanmaya başlayan hızlı ve derin değişimlerin neden olduğu değer sorunlarının ele alınıp tartışılacağı tarım ve gıda etiği alanında ülkemizde yapılan ilk kongre olan etkinliğe, alanın kurucuları olan uluslararası bilim insanlarının yanında, çok sayıda yerli ve yabancı akademisyen ve araştırmacı da katılacaktır. Tarımın ve gıdanın insanlığın gündeminde yeniden üst sıralara tırmandığı günümüzde Fakültemizin bu etkinliğe evsahipliği yapmasını çok önemsiyor ve katılımınızla Kongrenin başarısına çok önemli katkılarda bulunacağınıza inanıyoruz.

En içten sevgi ve saygılarımızla,

Ankara Üniversitesi
Ziraat Fakültesi Dekanlığı