Fakültemiz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet  Töreni, 16 Haziran  Cuma günü Rektörlük Tandoğan-Güneş Meydanı’nda, Rektörümüz, Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Öğretim Üyelerimiz, Üniversite mensuplarımız, meslek odaları başkanları, konuklar ve çok sayıda öğrenci yakınının katılımı ile coşku içinde kutlandı. Öğrencilerimizin tören alanındaki yerlerini almalarının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve  İstiklal Marşımız okundu.
Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Gökhan SÖYLEMEZOĞLU, Ankara Üniversitesi Mezunlar Derneği adına  Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Rektörümüz Prof. Dr.Erkan İBİŞ, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden GÜNGÖR ve Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı Ayşegül ORUÇKAPTAN açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Fakültemiz 2016-2017 Yılı Mezuniyet Dönem Birincisi Bahçe Bitkileri Bölüm öğrencimiz Volkan AYKAN, Dönem ikincisi Süt Teknolojisi Bölüm öğrencimiz Rahime BADEM ve Dönem üçüncüsü Tarla Bitkileri Bölüm öğrencimiz Ogün AYDIN Mezuniyet Katılım Belgelerini ve hediyelerini aldılar. Öğrenciler adına dönem birincisi Volkan AYKAN’ın konuşmasının ardından bölüm öğrencilerimiz öğretim üyelerimizden, konuk Dekan ve yardımcılarından Mezuniyet Katılım Belgelerini aldılar.