Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 15. Öğrenci Kongresi 02 Nisan Salı günü saat 9.30’da öğrenciler adına Hacer ÖZBEK’in, Fakültemiz öğrenci etkinlikleri koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gölge SARIKAMIŞ’ın ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN’un açılış konuşmaları ile başladı ve öğrencilerimizin sözlü sunumları ile devam etti. Fakültemiz duayen hocası Sayın Prof. Dr. Şahabettin ELÇİ de bu sene aramızda yer alarak fakültemize büyük onur verdi.  Oturumlar arasında, poster sunumları için öğrenciler ve akademisyenler bir araya geldi. Kongrenin sonunda, poster ve sözlü sunumları ile dereceye giren öğrencilere Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Öğrenci Kongresi, herkesin katıldığı bir kokteyl ile sona erdi.

15. Sektörle Buluşma ve Kariyer Günü, 03 Nisan Çarşamba günü Kariyer Günü etkinlik sorumlusu Hande Nur VURGUN ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN’un açılış konuşmaları ile başladı. Ana sponsor konuşması için HEKTAŞ Genel Müdür Danışmanı Sayın Mehmet Gökhan KÖSEOĞLU kürsüye geldi. Ana sponsor konuşmasının ardından Yiğit Akü’den Sayın Osman ÇAKIR, Türk Traktör’den Sayın Nilden ZEYREK, Toker Tarımsal Mühendislik’ten Sayın İncilay TOKER, CTR Ürün Belgelendirme’den Sayın Dilek ERDİN ELİVAR, English Time’dan Sayın Esra TÜMAYMAN, MayAgro Tohum’dan Sayın Sebla GÜL, Muğla Köyceğiz Palmiye Merkezi’nden Sayın Dr. Ragıp ESENER, SÜSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet DÜNDAR, Group Zelana Peyzaj’dan Sayın Sinan DÜMAN, GÜİD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin GÜNEŞ ve Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Tanfer DİNLER öğrencilerimize sunum yaptılar ve sorularını cevapladılar. Sektör temsilcilerinin sunumlarının ardından, Erasmus öğrenci değişim hareketliliği kapsamında yurt dışına eğitime giden öğrencilerimiz Elif TAŞTEKİN, Mert SEZER, Şevval ÖZTÜRK ve Taner SEREN deneyimlerine ve anılarına dair birer sunum yaparak kariyer gününü noktaladılar.
15. Cansuyu Bayramı, 04 Nisan Perşembe günü saat 9.30’da Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ergin DURSUN, Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Belgin ÇAKMAK ve Ziraat Etkinlik Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gölge SARIKAMIŞ’ın öğrenci standlarını gezmeleriyle başladı. Cansuyu Bayramı kapsamında saat 18.00’de Grup Rota ve 20.00’da POPeye konserleri ile öğrencilerimiz eğlenceli saatler geçirdiler ve Cansuyu Bayramı sona erdi.

15. ÖĞRENCİ KONGRESİ

15. SEKTÖRLE BULUŞMA ve KARİYER GÜNÜ