14.  Sektörle Buluşma ve Kariyer Günleri, 19 Nisan Perşembe günü Kariyer Günü etkinlik sorumlusu Merve Nişancı, Kariyer Günü etkinlik danışmanı Prof. Dr. Sonay SÖZÜDOĞRU OK ve Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN açılış konuşmaları ile başladı. Kariyer günlerinde Türk Traktör’den Uzman Elif YASUN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan ÖZLÜ, Feyz Süt Yönetim Kurulu Başkanı Sencer SOLAKOĞLU, MayAgro Tohum İnsan Kaynakları Müdürü Sebla GÜL, Eforganik Genel Müdür Metin GÜNEŞ, kişisel gelişim uzmanı Erkan DEMİR, İAM İnovasyon ve Ar-Ge Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba ÖZDENAL, Denge Su Proje firma sorumlusu Çiğdem UĞURLU, Kendine Bostan Proje sorumlusu Altan TÜREL, Günal Biyolojik Mücadele kurucusu Ali Rıza GÜNAL, BASF Ruhsatlandırma Sorumlusu Ergün CONGER, Angora Sulama Sistemleri ve Vana Ekipmanları Paz. Tic. A.Ş. Şirket Müdürü Müge SEZİŞLİ öğrencilerimize sunum yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Sektör temsilcilerinin sunumlarının ardından, Aysel YAKUPOĞLU ve Mustafa TAŞ öğrencilerimizle söyleşi yaptılar ve canlı performans sergilediler.