Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 14. Öğrenci Kongresi 18 Nisan Çarşamba günü saat 9.30 ‘da öğrenciler adına Yusuf KOCAKAYA’nın, Fakültemiz öğrenci etkinlikleri koordinatörü Doç. Dr. Gölge SARIKAMIŞ’ın ve Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN’un açılış konuşmaları ile başladı ve öğrencilerimizin Sözlü sunumları ile devam etti. Oturumlar arasında, Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Araştırma Görevlisi Osman Zeybek piyano dinletisi sundu. Ayrıca, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Posterler Dekanlık Binamızın girişinde yer alan panolarda sergilendi. Kongrenin sonunda dereceye giren öğrencilere Dekanımız Prof. Dr. Ergin DURSUN tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Öğrenci Kongresi, katılımcılar ve öğrencilerimizin katıldığı kokteyl ile sona erdi.