Öğrenci Etkinlikleri Haftası çerçevesinde düzenlenen geleneksel 13. Sektörle Buluşma ve Kariyer Günleri 25-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarını Dekanımız Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU, Bilimsel Araştırma ve Sanat Topluluğu Danışmanı Prof.Dr. Sonay SÖZÜDOĞRU OK, Kariyer Merkezi Çalışmaları Koordinatörü Prof.Dr. Müge ERSOY KART ve Bilimsel Araştırma ve Sanat Topluluğu Başkanı Selin TÜREMEN’in yaptığı etkinlik kapsamında üç gün boyunca uzman konuşmacıların yanı sıra sektördeki başarılı firmaların, iş adamlarının sunumları yoğun ilgiyle takip edildi. Sunumların ardından gerçekleştirilen müzik dinletisi ve söyleşi de yoğun katılımla gerçekleşti.