Öğrenci etkinlikleri çerçevesinde, 12.Sektörle Buluşma ve Kariyer Günleri, 18-20 nisan 2016 tarihleri arasında, Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
Açılış konuşmalarını; Dekanımız Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU, Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi Kariyer Çalışmaları Koordinatörü Prof.Dr. Müge ERSOY KART, Fakültemiz Kariyer Planlama Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Sonay SÖZÜDOĞRU OK ve Kariyer Planlama Komisyonu Temsilcisi Elif Gizem GÜÇLÜ’nün yaptığı kariyer günlerinde çok çeşitli sektörlerden kendi alanında uzman ve başarılı konuşmacıların yanı sıra Prof.Dr. Doğan ATAY ‘ın ‘Denizin Bereketi’ Resim sergisi , Vine Fenomenleri ve Anıl İLTER ile söyleşi, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.